City of Men

Er en Krimi, Drama film instrueret af Paulo Morelli med skuespillerne Naima Silva, Eduardo 'BR' Piranha, Darlan Cunha, Douglas Silva fra 2007

Sammenlign priser

Streames ikke på nuværende tidspunkt.

Plot

Acerola og Laranjinha har levet hele deres liv i en af Rios berygtede slumkvarterer, også kaldet favelaer. Livet i favelaen er præget af vold og narko, og udsigten til et almindeligt liv med job og familie, nærmest ikke eksisterende. Men i takt med at deres 18-års fødselsdag nærmer sig, begynder de at drømme om et andet liv. Laranjinha har aldrig kendt sin far, som forsvandt da han var lille, og vil gerne finde ham. Acerola vil gøre alt for at hans lille søn, får et bedre liv end ham selv. Men pludselig bryder der en brutal bandekrig ud i favelaen, og de to drenge kommer til at befinde sig på hver sin side af skudlinjen. Samtidig dukker der ting op fra fortiden - noget, der kommer til at sætte deres venskab på en alvorlig prøve.

City of Men

Detaljer

Genre Krimi, Drama
Originaltitel Cidade dos Homens
Instruktør Paulo Morelli
Udgivelsesår 2007
Tags indie, sagen af liv og død(matter of life and death), far-søn forholdet(father-son relationship), far mord(father murder), Street bande(street gang), Slaget for magt(battle for power), far figur(father figure), slum, at blive en voksen(becoming an adult), Rio de Janeiro, tab af far(loss of father), vil til overleve(will to survive), Street optøjer(street riots), Dreng bande(boy gang), bande(gang), Ungdom bande(youth gang), uafhængige film(independent film), brasilianske(brazilian)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film