Alien - Den 8. passager

Er en Science fiction, Action, Gyser film instrueret af Ridley Scott med skuespillerne Harry Dean Stanton, Tom Skerritt, Helen Horton, Yaphet Kotto fra 1979

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Fra instruktøren af "Gladiator" og "Black Hawk Down". En dag, der ellers ligner alle de andre, modtager mandskabet på et gigantisk industrielt rumskib et svagt nødsignal fra en fjern planet. De ændrer kurs og en redningsgruppe checker hurtigt det fjendtlige miljø. I vraget af et forulykket rumskib finder de lasten fuld af læderagtige pupper, og til deres skræk finder de ud af, at der også er noget andet… En aggressiv, fremmed livsform, der er i stand til at ændre form og styrke efter behov. Da gruppen hastigt returnerer til moderskibet – er de glade for at have overlevet – men de er de ikke længere alene. Og snart er mange af dem heller ikke længere i live! Ridley Scotts banebrydende klassiske rumgyser fra 1979 er blevet komplet restaureret, og en del scener tilføjet fra det oprindelige, originale, men aldrig tidligere viste materiale. På DVD'en findes der således både den oprindelige, originale biografversion og desuden den nye Director's Special Edition fra 2003.

Alien - Den 8. passager

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Gyser, Thriller
Originaltitel Alien
Instruktør Ridley Scott
Udgivelsesår 1979
Tags døende og død(dying and death), Dystopia, plads Marine(space marine), plads passer til(space suit), Alien, fejhed(cowardliness), selvdestruktion(self-destruction), rumskib(spaceship), kvinde Hovedpersonen(female protagonist), ydre plads(outer space), Nedtælling(countdown), parasit(parasite), Android, halshugning(beheading), biologi(biology), h. Rasmussen. Giger kaldet(h. r. giger)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film