Molly's Game

Er en Biografi, Krimi, Drama film instrueret af Aaron Sorkin med skuespillerne Mariah Owen, Bo Martyn, Duane Murray, Chris O'Dowd fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu

Plot

'Molly's Game' er baseret på den virkelige historie om Molly Bloom, som beskrevet i hendes selvbiografi af samme navn. Molly er professionel skiløber, men efter en slem skade beslutter hun sig for at flytte til Los Angeles. I Englenes by bliver hun en del af en underverden med eksklusive pokerspil, hvor kendisser og mangemillionærer brænder deres formuer af. Da hun rykker spillet til New York, udvikler kundebasen sig dog i den forkerte retning - og Molly kommer i politiets søgelys. Filmen dykker ned i en verden med overdådig livsstil og hurtige penge.

Molly's Game

Detaljer

Genre Biografi, Krimi, Drama
Originaltitel Molly's Game
Instruktør Aaron Sorkin
Udgivelsesår 2017
Tags biografi(biography), far datter forholdet(father daughter relationship), Olympiske spil(olympic games), retten(court), advokat(lawyer), Poker, retssalen(courtroom), sne skiløb(snow skiing), høj stakes(high stakes), baseret på en true historie(based on a true story), kort spille(card playing)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere