farligt venskab

Er en Romantik, Science fiction, Komedie film instrueret af Ulf Pilgaard med skuespillerne Helle Fagralid, Ulf Pilgaard, Kenn Godske, Morten Schaffalitzky fra 1995

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

Jonas er 16 år og én af den lokale basketball-klubs unge talenter. Han har det ikke helt let med piger - specielt ikke med Lina, som efter en fest lader sig følge hjem af Jonas' bedste vens storebror, i stedet for af Jonas. Da en ældre elitesportslæge påstår at kunne forbedre de unge spilleres fysiske og psykiske styrke, øjner Jonas en chance for at imponere Lina. Lægen, som egentlig er døende, har i virkeligheden grumme motiver for sin hjælpsomhed. Han har i USA udviklet en metode til at lade sjæle skifte kroppe. Han vil ha' en frisk, ung krop - nemlig Jonas'. Jonas vågner op i lægens krop, og får nu travlt med at overbevise sine omgivelser om, at han er Jonas.

farligt venskab

Detaljer

Genre Romantik, Science fiction, Komedie, Diverse, Thriller, Drama
Originaltitel farligt venskab
Instruktør Ulf Pilgaard, Jørn Faurschou
Udgivelsesår 1995
Tags dansk horror(danish horror)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film