1/2 revolution

Er en Diverse, Dokumentar film instrueret af Omar Shargawi fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Den danske filminstruktør Omar Shargawi kom til Cairo i januar 2011 for at lave en fortælling om egyptiske gadebørn. Han kunne ikke have forudset, at der dagen efter ville udbryde revolution. Med kollega og fotograf Karim El Hakim ved sin side, fanger Shargawi de barske realiteter ved revolutionen; ting der sker uden for de internationale mediers synsfelt, væk fra Tahrir-pladsen, ude i sidegaderne, i baggårdene og i folks hjem. De to venner bliver fanget af det hemmelige politi, som vil ødelægge filmmaterialet. Her bliver de tævet og først løsladt, da myndighederne opdager deres internationale pas. Karim og Omar flygter ud af landet med filmens materiale gemt i en barnevogn. Så heldige var det ikke alle, der var.

1/2 revolution

Detaljer

Genre Diverse, Dokumentar
Originaltitel 1/2 revolution
Instruktør Omar Shargawi, Karim El Hakim
Udgivelsesår 2011
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser