Broken Flowers

Er en Kriminal, Komedie, Drama film instrueret af Jim Jarmusch med skuespillerne Mark Webber, Alexis Dziena, Tilda Swinton, Brea Frazier fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Don Johnston er lige blevet droppet af sin kæreste, da han modtager et anonymt brev om en søn, han ikke vidste af. En søn, som leder efter ham. I stedet for at kaste sig i armene på den næste kvinde han møder, sætter Don ud for at finde hver eneste af sine gamle kærester, for at kaste lys over mysteriet om sønnen.

Broken Flowers

Detaljer

Genre Kriminal, Komedie, Drama
Originaltitel Broken Flowers
Instruktør Jim Jarmusch
Udgivelsesår 2005
Tags indie, bachelor, ex-kæreste(ex-boyfriend), ex-kæreste(ex-girlfriend), Anonym brev(anonymous letter), Midlife krise(midlife crisis), amatør detektiv(amateur detective), IT-ekspert(it-expert), dyrlæge(veterinarian), unsociability, uafhængige film(independent film)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film