Autumn Blood

Er en Thriller, Drama film instrueret af Aruna Jayawardana med skuespillerne Peter Stormare, Maximilian Harnisch, Tim Morten Uhlenbrock, Thumindnu Dodantenna fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
169 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
169 kr Altid Se nu

Plot

Højt oppe i bjergene dør en enke og efterlader hendes to børn helt forældreløse. Af frygt for at de vil blive adskilt fra hinanden holder de deres mors død hemmelighedt, og lukker sig selv fuldstændigt ude fra omverdenen. Den 16-årig pige tager sig af hendes 10 år gamle bror, som er traumatiseret efter at have set sin egen far dø. Søsteren skal hurtigt gå fra pige til kvinde. Hendes uskyld ødelægges, da borgmesterens søn overfalder og voldtager hende. En socialrådgiver ankommer til landsbyen for at udrede hændelsen, men det er op til de to søskene selv at stå op for hinanden og overleve.

Autumn Blood

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel Autumn Blood
Instruktør Aruna Jayawardana, Markus Blunder
Udgivelsesår 2013
Tags voldtægt(rape), sociale arbejdstager(social worker), sjældne sygdomme(orphan)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film