leaving las vegas

Er en Romantik, Drama film instrueret af Mike Figgis med skuespillerne Julian Sands, Valeria Golino, Kim Adams, Steven Weber fra 1995

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Den dybt alkoholiserede Ben er nået til the point of no return. Han hæver sine sidste penge og drager til Las Vegas for at drikke sig ihjel. Her møder han gadeluderen Sera, men han er ikke i stand til at give hende den kærlighed, hun så desperat ønsker. Som skibsvrag i natten driver de to skæbner i hinandens favn. Den ene optændt på at overleve den anden ligeså optændt på at dø.

leaving las vegas

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel leaving las vegas
Instruktør Mike Figgis
Udgivelsesår 1995
Tags Los Angeles, alkohol(alcohol), døende og død(dying and death), unsociability, Kærlighed på første synet(love at first sight), prostitueret(prostitute), Casino, lovesickness, individuelle(individual), Hotel værelse(hotel room), alkohol misbrug(alcohol abuse), Rage og hader(rage and hate), manuskriptforfatter(screenwriter), alkoholisme(alcoholism), film producent(film producer), forsøgt selvmord(attempted suicide)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film