country strong

Er en Musik, Drama film instrueret af Shana Feste med skuespillerne Jeremy Childs, Lari White, Tim McGraw, Garrett Hedlund fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 9 kr. for 48 timer
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
49 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
9 kr 48 timer Se nu
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
49 kr Altid Se nu

Plot

Under en koncert i Dallas trimler sangerinden Kelly fuld af scenen og lander så uheldigt, at hun aborterer. Efter nogen tid på afvænning beslutter hendes mage og manager, James, at Kelly er klar til en kort comeback-turné. Som opvarmning hyrer han det unge talent Beau, som Kelly tilfældigvis har mødt på klinikken og fået et godt øje til. Desværre får hun også en rival på turen i den syngende skønhedsdronning Chiles.

country strong

Detaljer

Genre Musik, Drama
Originaltitel country strong
Instruktør Shana Feste
Udgivelsesår 2010
Tags Kærlighed(love), alkohol(alcohol), kvinde direktør(woman director), utroskab(adultery), musikalske(musical), selvmord(suicide), utroskab(infidelity), Texas, bar, afhængighed(addiction), sanger(singer), land musik(country music), musiker(musician), paparazzi, Biker, Van
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film