Just Before I Go

Er en Komedie, Drama film instrueret af Courteney Cox med skuespillerne Missi Pyle, Eddie Perino, Olivia Thirlby, Garret Dillahunt fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Ted ønsker intet andet end at gøre en ende på sin miserable tilværelse. Men inden han stiller træskoene, vil han tilbage til hjembyen, hvor nedturen begyndte. Med intet at tabe vil Ted tage en grusom hævn over barndommens bølle, svine sin pensionerede matematiklærer til og score skoletidens bedste babe. Men intet er helt, hvad han forestillede sig. Og Teds sidste time kommer måske til at vare lidt længere.

Just Before I Go

Detaljer

Genre Komedie, Drama
Originaltitel Just Before I Go
Instruktør Courteney Cox
Udgivelsesår 2014
Tags kvinde direktør(woman director), selvmord(suicide)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film