Modig

Er en Action, Fantasy, Komedie film instrueret af Steve Purcell med skuespillerne Sally Kinghorn, Patrick Doyle, Peigi Barker, Steve Purcell fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 45 kr. for 48 timer
Køb
169 kr. for Altid
169 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
- Dansk
- Engelsk
45 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
169 kr Altid Se nu
- Engelsk
169 kr Altid Se nu

Plot

Pixar-animationsfilmen 'Modig' (også kendt som 'Brave') fortæller historien om den skotske prinsesse Merida. Merida er en talentfuld bueskytte og impulsiv datter af Kong Fergus og Dronning Elinor. Hun er fast besluttet på selv at styre sin egen vej i livet, så Merida trodser en ældgammel skik, der er hellig for landets huserende lords: den enorme Lord MacGuffin, den selvsikre Lord Macintosh og den kværulantiske Lord Dingwall. Meridas handlinger fører af vanvare kaos og ødelæggelser i kongedømmet med sig, og da hun opsøger den gådefulde, gamle Wise Woman for at få hjælp, får hun et skæbnesvangert ønske opfyldt. Den fare, der følger hende, tvinger Merida til at se meningen med ægte mod i øjnene, så hun kan vende en forfærdelig trolddom - inden det er for sent.

Modig

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Komedie, Animation, Eventyr
Originaltitel Brave
Instruktør Steve Purcell, Brenda Chapman, Mark Andrews
Udgivelsesår 2012
Tags kvinde direktør(woman director), Rebel, Bjørn(bear), aftercreditsstinger, tapperhed(bravery), Pixar, Kongerige(kingdom), Skotland(scotland), skotte(scot), 3D animation, ønske(wish), oprørske datter(rebellious daughter), bueskydning(archery), mod(courage), bueskytte(archer), skod(butts), vender i dyr(turns into animal), ruinerne(ruins), fred tilbyder(peace offering), en benede mand(one legged man), KoLay, Oscar vinder 2012(Oscar winner 2012)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film