Soldaten & Jenny

Er en Romantik, Drama film instrueret af Johan Jacobsen med skuespillerne Gunnar Lauring, Elith Pio, Bodil Kjer, Poul Reichhardt fra 1947

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Klassiker i den hverdagsrealistiske drama-genre. Gribende, rørende og smuk i al sin tristesse. Bodil Kjer er Jenny - en taber på de fleste niveauer. Hun har fået foretaget en illegal abort efter en løs affære, er blevet fyret fra sit job som servitrice og smidt ud hjemmefra. En ulykkelig selvmordskandidat, indtil hun tilfældigt møder soldaten Robert (Poul Reichhardt). Hans liv har været næsten lige så fyldt med nederlag, så han forstår hende. Udviklingen af deres spirende kærlighed bliver deres fælles redning. Det er almindelige mennesker i krise anno 1947, men Kjer og Reichhardt spiller intenst og ægte filmens to centrale skæbner ind i en evighed, der trodser ændringerne i moralbegreber og forbedringerne af sociale forhold. Johan Jacobsen stod for både produktion, instruktion og manuskript

Soldaten & Jenny

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel
Instruktør Johan Jacobsen
Udgivelsesår 1947
Tags

Anmeldelser

Skuespillere