Advantageous

Er en Science fiction, Familie , Drama film instrueret af Jennifer Phang med skuespillerne Jennifer Ehle, Freya Adams, Theresa Navarro, Sameerah Luqmaan-Harris fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

For at beholde sit job hos en biomedicinsk virksomhed, som prioriterer de unge medarbejdere, er en midaldrende kvinde nødt til at deltage i et eksperiment.

Advantageous

Detaljer

Genre Science fiction, Familie , Drama
Originaltitel Advantageous
Instruktør Jennifer Phang
Udgivelsesår 2015
Tags kvinde direktør(woman director), fremtidige Dystopia(future dystopia), Corporation, identitet(identity), arbejdsløshed(unemployment), dystopiske fremtidige(dystopic future), sind overførsel(mind transfer)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film