Spirit: Hingsten fra Cimarron

Er en Western, Komedie, Animation film instrueret af Lorna Cook med skuespillerne Daniel Studi, James Cromwell, Adam Paul, Meredith Wells fra 2002

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
- Dansk
99 kr Altid Se nu

Plot

Her er et nyt filmeventyr fra Shrek-folkene. Følg den vilde, unge mustang Spirits dramatiske færd for at gøre det umulige: at redde sin hjemegn og genvinde friheden.

Spirit: Hingsten fra Cimarron

Detaljer

Genre Western, Komedie, Animation, Eventyr
Originaltitel Spirit: Stallion of the Cimarron
Instruktør Lorna Cook, Kelly Asbury
Udgivelsesår 2002
Tags rival, animation, menneskelige at være(human being), Wildlife, frihed(freedom), Mustang, kavaleri(cavalry), indiske krig(indian war), øjenbryn(eyebrow), vilde hest(wild horse)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere