The Air I Breathe

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Jieho Lee med skuespillerne Claudia Cervantes, Sherry Ham-Bernard, John Cho, Taylor Nichols fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

En synsk gangster, en sangerinde på vej mod toppen, en usandsynlig bankrøver og en læge, der desperat prøver at redde sit livs kærlighed. Fire vidt forskellige skæbner med intet til fælles. Bortset fra, at deres veje snart mødes i et skæbnens spil, der vil ændre deres liv for altid.

The Air I Breathe

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel The Air I Breathe
Instruktør Jieho Lee
Udgivelsesår 2007
Tags gangster, korruption(corruption), mord(murder), død af en barn(death of a child), hest race(horse race), selvmord forsøg på(suicide attempt), død af en ven(death of a friend), gambling gæld(gambling debts), kidnapning og mord(kidnapping and murder), skæbne(fate), eksistens(existence)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film