Lavender

Er en Thriller, Drama film instrueret af Ed Gass-Donnelly med skuespillerne Dermot Mulroney, Mackenzie Muldoon, Diego Klattenhoff, Liisa Repo-Martell fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

For 25 år siden overlevede Jane en massakre, der tog livet af hele hendes familie. Nu er hun blevet en voksen kvinde og arbejder som fotograf, hvor hun blandt andet tager billeder af gamle gårde. En dag tager hun billeder af en gård, der virker underlig bekendt. Det går pludselig op for hende, at det er hendes barndomshjem! Jane begynder at se visioner og bliver meget hurtigt bekymret for, hvilke andre hemmeligheder, der ligger begravet i hendes sind.

Lavender

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel Lavender
Instruktør Ed Gass-Donnelly
Udgivelsesår 2016
Tags psykiater(psychiatrist), fotograf(photographer), hukommelse tab(memory loss), svigtende ægteskab(failing marriage), traumatisk ulykke(traumatic accident), billeder(photos)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere