my own private idaho

Er en Drama film instrueret af Gus Van Sant med skuespillerne Udo Kier, Sally Curtice, Tom Troupe, Michael Peter Balzary fra 1991

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Mike (River Phoenix) er en stille fyr, som blev forladt af sin mor som barn. Han lider af narkolepsi og er desuden homoseksuel. Han er forelsket i Scott (Keanu Reeves), der lever på gaden i protest mod sin velhavende familie, men som iøvrigt hævder, at han ikke er bøsse. Sammen drager de af sted for at opsøge Mikes mor, og undervejs på rejsen, som går fra Seattle til Idaho og videre til Italien, møder de en smuk ung pige, som de samler op.

my own private idaho

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel my own private idaho
Instruktør Gus Van Sant
Udgivelsesår 1991
Tags far-søn forholdet(father-son relationship), bøsse(gay), bøsse scene(gay scene), bøsse Køn(gay sex), Road, røveri(robbery), Rom(rome), individuelle(individual), bøsse Kys(gay kiss), kokain(cocaine), skat(treasure), tysk(german), incest, Hustler, prostitution, Seattle, Idaho, Portland, generationer confilct(generations confilct), narkolepsy, Pink Morgenkåbe(pink bathrobe)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film