Hard Rain

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Mikael Salomon med skuespillerne Ricky Harris, Minnie Driver, Morgan Freeman, Peter Murnik fra 1998

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Tom er en ung mand der sammen med sin onkel Charlie sidder bar rattet i en pengetransport. Men da regnen begynder at vælte ned, og der tilsyneladende ingen ende er på hvad himmelen kan lukke ud af vand, får de to problemer med at levere tre millioner dollar sikkert og hurtigt til rette modtager. Forbryderen Jim ser nu sit snit til at få fingrene i pengene, men Tom har ikke tænkt sig bare at aflevere. Og gennem den silende regn starter nu en jagt på liv og død, for der er åbenbart også andre der vil have fat i de tre millioner dollar. Den danske filmfotograf Mikael Salomon har instrueret filmen her, og på det stjernespækkede hold af skuespillere der medvirker, er blandt andre Christian Slater, Morgan Freeman og Minnie Driver.

Hard Rain

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Hard Rain
Instruktør Mikael Salomon
Udgivelsesår 1998
Tags Crook, gangster(hoodlum), Sheriff, regn(rain), evakuering(evacuation), pansrede bil(armored car)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film