K-Pax

Er en Drama film instrueret af Iain Softley med skuespillerne David Patrick Kelly, Mark Christopher Lawrence, Alfre Woodard, Lance E. Nichols fra 2001

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

En mystisk mand, der kalder sig Prot, dukker op på Grand Central Station og hævder at han er en alien. Han ryger på den lukkede og kommer under medicinering. Da dette tilsyneladende ikke har nogen effekt, begynder han at modtage behandling af psykiateren Mark Powell. Prot fortæller om sit liv på planeten K-PAX. Da han viser sin evne til at se ultraviolet lys og enorme viden om astronomi, begynder Powell at tro ham, og for alvor overveje om patienten faktisk kommer fra en fremmed planet eller blot en sindsforvirret mand.

K-Pax

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel K-PAX
Instruktør Iain Softley
Udgivelsesår 2001
Tags mord(murder), Alien, røveri(robbery), Hospital, drøm(dream), psykiater(psychiatrist), undersøgelsen(investigation), patienten(patient), hypnose(hypnosis), Planet, videnskab(science), medicin(medication), Hjælp(help), mental, kravet(claim), tvivl om(doubt)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere