Ali

Er en Action, Sport, Drama film instrueret af Michael Mann med skuespillerne Michael Michele, Ted Levine, Jamie Foxx, Shari Watson fra 2001

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Den Oscar-nominerede instruktør Michael Mann har instrueret denne visuelt overdådige film om en af bokseverdenens største personligheder, Muhammad Ali, og superstjernen Will Smith leverer en enestående skuespilpræstation i rollen som Ali. Muhammad Ali imponerede hele verden i 60'erne og 70'erne, men bag facaden kæmpede han med sit tumultagtige kærlighedsforhold, sin religiøse tro og presset for at holde sig på toppen. Og da han udenfor ringen står overfor sin største konflikt til dato, kan han kun stole på den der er ham nærmest. Sig selv.

Ali

Detaljer

Genre Action, Sport, Drama
Originaltitel Ali
Instruktør Michael Mann
Udgivelsesår 2001
Tags USA, biografi(biography), transporter, Boxer, Muhammad
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film