En fremmed flytter ind

Er en Dokumentar film instrueret af Nicole Nielsen Horanyi med skuespillerne Esben Dalgaard Andersen, Amanda Kastrup fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Amanda møder den karismatiske og omsorgsfulde Casper på Facebook. De er begge enlige forældre, og kun få timer efter deres første møde, er Amanda og Casper smaskforelskede i hinanden. Der går ikke lang tid, før Casper afslører, at han rent faktisk er arving til en af Danmarks rigeste familier, men at han helst var foruden. Derfor virker det ikke så underligt, at det er ham, der ender med at rykke ind hos Amanda i hendes lille lejlighed. Men det er ikke kun Casper, der flytter ind. Det samme gør et stort persongalleri af intrigante familiemedlemmer og dramatiske venner, som - via Facebook - pludselig fletter sig ind i Amandas liv. Trods modgang er Amanda aldrig i tvivl om at Caspers følelser for hende er ægte - lige indtil den dag, hvor de pludselig ringer fra banken. Den danske dokumentarfilm En fremmed flytter ind adskiller sig fra andre dokumentarfilm ved at blande virkelighed og fiktion. Alle medvirkende - med undtagelse af Caspers rolle - spiller sig selv i rekonstruktionen af de virkelige begivenheder.

En fremmed flytter ind

Detaljer

Genre Dokumentar
Originaltitel
Instruktør Nicole Nielsen Horanyi
Udgivelsesår 2017
Tags

Anmeldelser

Skuespillere