på grænsen til det ukendte

Er en Science fiction, Fantasy, Gyser film instrueret af Joe Dante med skuespillerne Albert Brooks, Dick Miller, Scatman Crothers, Burgess Meredith fra 1983

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
89 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
89 kr Altid Se nu

Plot

1959. Hver fredag aften. Vi rejste i tiden. Blev vidner til overraskende slutninger. Fik besøg af rumvæsner hjemme i stuen. Følte frygt. Og rejste for første gang til The Twilight Zone i selskab med Rod Serling og hans uforglemmelige TV-serie. 1983. Vi drager igen af sted mod det ukendte anført af fire fantasifulde filmskabere. Instruktørerne John Landis, Steven Spielberg, Joe Dante og George Miller skaber historier baseret på eller inspireret af klassiske afsnit fra The Twilight Zone. Landis spinder en fortælling om en skinhellig person, der får en ordentlig dosis af sit eget had at føle. Spielberg tager over med en fortælling om ældre borgere, der bliver tilbudt en magisk foryngelseskur. Dante leverer en rædselsvækkende rejse med et barn, der misbruger sine tegneserieinspirerede kræfter til at slavebinde sin familie. Og så når gruen nye højder med Millers finale om en neurotisk passager, der opdager et monster på flyets vinge. Eller gør han nu også det?

på grænsen til det ukendte

Detaljer

Genre Science fiction, Fantasy, Gyser, Thriller, Drama
Originaltitel på grænsen til det ukendte
Instruktør Joe Dante, John Landis, Steven Spielberg, George Miller
Udgivelsesår 1983
Tags genindspilning(remake), nazisterne(nazis), antologi(anthology), Twilight zone
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film