Halo: The Fall of Reach

Er en Science fiction, Action, Animation film instrueret af Ian Kirby med skuespillerne Steve Downes, Michelle Lukes, Jen Taylor, Brittany Uomoleale fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Tag del i beretningen om Master Chiefs og Spartan-programmets oprindelse i denne animerede version af en af Halos mest populære fortællinger.

Halo: The Fall of Reach

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Animation
Originaltitel Halo: The Fall of Reach
Instruktør Ian Kirby
Udgivelsesår 2015
Tags baseret på roman(based on novel), video spil(video game), animation, plads krig(space war), Halo, Xbox, kampene kraft(fighting force)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film