sidste nat med kliken

Er en Komedie, Drama film instrueret af George Lucas med skuespillerne Ron Howard, Wolfman Jack, Beau Gentry, Harrison Ford fra 1973

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Modesto, Californien, 1962. En flok venner mødes, natten før de skal i gang med næste kapitel af deres liv. Den intelligente Curt er i tvivl om, hvorvidt det er en god ide at gå på universitetet, mens den nørdede Terry har en date med blondinen Debbie. Steve er bekymret for fremtiden med sin kæreste Laurie, mens Paul forbereder sig på et væddeløb. Natten igennem lytter de til den lokale dj, mens morgendagen truer.

sidste nat med kliken

Detaljer

Genre Komedie, Drama
Originaltitel sidste nat med kliken
Instruktør George Lucas
Udgivelsesår 1973
Tags Kærlighed på første synet(love at first sight), bil race(car race), røveri(robbery), hærværk(vandalism), flyvemaskine(airplane), bil(car), barn(child), farvel(farewell), radio, radio studievært(radio presenter), Rock og roll(rock and roll), radio Station, bil opdeling(car breakdown)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film