Op

Er en Komedie, Animation, Eventyr film instrueret af Bob Peterson med skuespillerne Josh Cooley, Jeff Pidgeon, Paul Eiding, Bob Bergen fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 45 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
- Engelsk
45 kr 48 timer Se nu

Plot

Carl Frederiksen er en 78-årig, pensioneret ballonsælger,der bestemmer sig for at opfylde sin drøm om et storslået eventyr. Ved hjælp af tusindvis af balloner bundet fast på sit hus flyver han af sted på sit livs rejse til Sydamerika. For sent opdager Carl at hans værste mareridt, en overenergisk 8-årig spejder ved navn Robert, ved et tilfælde er havnet på Carls veranda. Verdens mest umage par støder på ufremkommeligt terræn, uventede skurke og jungleskabninger, men møder også nye venner, for eksempel Doggi, en talende hund og Kenneth, den sjældne fugl der ikke kan flyve. Fanget i junglen sammen med Robert, opdager Carl at de største eventyr i livet ikke altid er som man forventer.

Op

Detaljer

Genre Komedie, Animation, Eventyr
Originaltitel Up
Instruktør Bob Peterson, Pete Docter
Udgivelsesår 2009
Tags duringcreditsstinger, Pixar, animation, flydende i den luft(floating in the air), titel talt af karakter(title spoken by character), ballon(balloon), centrale og syd Amerika(central and south america), Oscar vinder 2009(Oscar winner 2009)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film