The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert

Er en Drama film instrueret af Stephan Elliott med skuespillerne Bill Hunter, Terence Stamp, Guy Pearce, Hugo Weaving fra 1994

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

Det vestlige USA har langtfra eneret på at lægge landskaber til roadmovies. Australiens øde landeveje indbyder også til lange ekspeditioner ud i den australske vildmark, og flere instruktører har lavet roadmovies i Australien. Et af det mest iøjnefaldende forsøg var The Adventures of Priscilla: Queen of the Desert fra 1994, hvor tre dragqueens drager af sted fra Sydney til ørkenoasen Alice Springs midt inde på det australske kontinent. Bernice, Tick og Adam er tre transvestitter i deres bedste alder, som har gjort det til en levevej at optræde med store ekstravagante shows. De optræder normalt kun i Sydney-området, men får så et tilbud om et show med alt betalt på et kasino i Alice Springs midt inde på det australske kontinent. Kunsten er at komme fra Sidney til Alice Springs i en gammel bus uden at få alt for mange ridser i lakken - helt bogstaveligt...

The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert
Instruktør Stephan Elliott
Udgivelsesår 1994
Tags musikalske(musical), bøsse(gay), homofobi(homophobia), Træk dronning(drag queen), Australien(australia), transperson(transgender), Van, australske Aborigine(australian aborigine)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere