Fanboys

Er en Komedie, Eventyr film instrueret af Kyle Newman med skuespillerne Sam Huntington, Ethan Suplee, Jay Baruchel, Jason Mewes fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

I 1998 venter filmverdenen på Star Wars: Episode 1 - The Phantom Menace, den første nye Star Wars-film i over 15 år. Alle taler om den snarlige premiere, men det er ikke nok for en gruppe unge, passionerede Star Wars-fans, der sætter sig for at rejse tværs over USA til George Lucas´ Skywalker Ranche, hvor de vil bryde ind og se filmen før premieren. Fanboys er en hjertevarm film om en umulig mission - men ligesom deres helte fra Star Wars, har de ikke tænkt sig at give op i kampen mod overmagten.

Fanboys

Detaljer

Genre Komedie, Eventyr
Originaltitel Fanboys
Instruktør Kyle Newman
Udgivelsesår 2008
Tags rivalisering(rivalry), vandladning(urination), Road tur(road trip), plads Opera(space opera), fan kultur(fan culture), fandom, videnskab fiktion(science fiction), Star Trek, fan, Star krige(star wars), Buddy, Cameo, film fan
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film