octagon, the

Er en Romantik, Action, Thriller film instrueret af Eric Karson med skuespillerne Ted Duncan, Karen Carlson, Kurt Grayson, Ernie Hudson fra 1980

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

De bevæger sig lydløst som tigre. Slår til hurtigt som ørne. Med samme effekt som en stime piratfisk. De er Ninjaer, verdens farligste krigere. Men tak og lov har slægten været uddød i i 300 år. Da Scott James, en afdanket martial arts-mester, opsøges af en rig kvinde, tror han først ikke sine ører. Hun vil hyre ham som livvagt, efter at hun er blevet truet af en gruppe ninjaer. Det kan ikke være muligt. Scott er nemlig den eneste, der kender til den hemmelige ninjateknik, foruden hans halvbror. Scott påtager sig modvilligt opgaven, hvilket fører ham til Sydamerika og til afsløringen af en mægtig organisation, der uddanner Ninjaer til at udføre verdensomfattende terrorangreb. En konfrontation er uundgåelig, og den indtræffer i den ottekantede træningslejr, der bærer fjendens navn: The Octagon.

octagon, the

Detaljer

Genre Romantik, Action, Thriller, Drama
Originaltitel octagon, the
Instruktør Eric Karson
Udgivelsesår 1980
Tags Ninjas
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film