human scale, the

Er en Nyheder, Dokumentar film instrueret af Andreas Dalsgaard med skuespillerne Rob Adams, He Dongquan, Jan Gehl, Robert Doyle fra 2012

Sammenlign priser

Streames ikke på nuværende tidspunkt.

Plot

Gigantiske motorvejsnet, skyhøje bygninger og menneskeliv, der lever i hver deres separate betonkasse. Storbyen er blevet moderne, men hvordan passer metropolernes udformning egentlig til menneskets behov og adfærd? Den danske stjerne-arkitekt Jan Gehl og hans crew af arkitekter har en humanistisk mission. De vil generobre byerne efter bilernes invasion og indrette byer i menneskeskala, så de bygger på livskvalitet, bæredygtighed og menneskevenlighed. Og så de passer til fodgængere og cyklister frem for biler. Gehls fokus på sammenhængen mellem menneskeskabt miljø og livskvalitet bakkes op af arkitekter og byplanlæggere i hele verden. Det er netop med visionen om det nære byrums potentiale, at The Human Scale formidler Gehls mangeårige arbejde med byplanlægning i dansk og international kontekst. Filmen er en æstetisk oplevelse i rene linjer. En dokumentarisk science fiction-film fra en fremtid, der allerede er her.

human scale, the

Detaljer

Genre Nyheder, Dokumentar
Originaltitel human scale, the
Instruktør Andreas Dalsgaard
Udgivelsesår 2012
Tags Urban liv(urban life), biografi(biography), arkitektur(architecture), kultur(culture), Urban område(urban area), byer(cities)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film