The Broken Circle Breakdown

Er en Romantik, Musik, Drama film instrueret af Felix Van Groeningen med skuespillerne Geert Van Rampelberg, Jan Bijvoet, Nell Cattrysse, Robbie Cleiren fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
49 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
49 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Elise og Didier forelsker sig ved første blik, på trods af deres forskelligheder. Hun ejer en tatoveringssalon, han spiller banjo i et bluegrass band. Han taler, hun lytter. Han er en romantisk ateist, hun er en religiøs realist. Da deres datter bliver alvorligt syg, bliver deres kærlighed sat på prøve. Et intenst bevægende portræt af et kærlighedsforhold fra start til slut, der drives af en soundtrack af bluegrass musik, The Broken Circle Breakdown er et romantisk melodrama på højeste niveau.

The Broken Circle Breakdown

Detaljer

Genre Romantik, Musik, Drama
Originaltitel The Broken Circle Breakdown
Instruktør Felix Van Groeningen
Udgivelsesår 2012
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere