Wallander - Det svage punkt

Er en Kriminal, Krimi, Drama film instrueret af jonas grimås med skuespillerne Ola Rapace, Mats Bergman, angela kovacs, Krister Henriksson fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

En hesteopdrætter bliver fundet død. Naboerne oplyser, at han boede alene, men ofte fik besøg af en mystisk kvinde. Opsigtsvækkende fund på gården begynder at tegne et overraskende billede af mordofferet. Wallander (Krister Henriksson) assisteres af datteren Linda (Johanna Sällström), nybagt politibetjent, og politimanden Stefan Lindman (Ola Rapace).

Wallander - Det svage punkt

Detaljer

Genre Kriminal, Krimi, Drama
Originaltitel Wallander - Den svaga punkten
Instruktør jonas grimås
Udgivelsesår 2005
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere