Scooby-Doo! Søuhyrets Forbandelse

Er en Fantasy, Komedie, Eventyr film instrueret af Brian Levant med skuespillerne Danielle E. Hawkins, Richard Moll, Ted McGinley, Robbie Amell fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
89 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
89 kr Altid Se nu

Plot

Efter mange opfordringer er de nu tilbage! Stjernerne fra Scooby-Doo vender tilbage i endnu en sjov film, der kombinerer fantastisk live action og effekter med de sejeste overnaturlige detektiver nogensinde. Det er sommerferie, og der er sjov og ballade forude, da Susan, Vera, Jan, Stubbe og vores allesammens firbenede favorit starter på sommerjob i en fornem klub i udkanten af byen. Men der foregår noget mystisk- noget, der kan skræmme alle klubbens gæster (og vennernes stærkt tiltrængte jobs!) væk. Der er mystik i luften. Og romantik for -Jinkies!- Stubbe er vildt forelsket i Vera. Vil personlige forhold splitte gruppen ad? Mystery Inc. er på dybt vand, når de prøver at løse mysteriet om søuhyrets forbandelse!

Scooby-Doo! Søuhyrets Forbandelse

Detaljer

Genre Fantasy, Komedie, Eventyr
Originaltitel Scooby-Doo! Curse Of The Lake Monster (HD)
Instruktør Brian Levant
Udgivelsesår 2010
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere