de 3 musketerer

Er en Action, Familie , Animation film instrueret af Janis Cimermanis med skuespillerne Maria Stokholm, Niels Olsen, Lars Bom, John Hahn-Petersen fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
69 kr Altid Se nu

Plot

D’Artagnan får sit vigtige introduktionsbrev stjålet af kardinal Richelieu’s soldater, og da han ankommer til Paris, får han lynhurtigt fornærmet musketererne Aramis, Porthos og Athos. Det betyder dueller med dem alle tre - og d’Artagnan er glad for, at han fik grundig undervisning i fægtekunsten af sin far hjemme i landsbyen. Men det er ikke tilladt at duellere - kardinalens gardister griber ind. D’Artagnan rykker naturligvis over på musketerernes side i den første kamp mod overmagten og hovedfjenden. Sammen med de tre musketerer kommer han på hårdt arbejde med at bekæmpe den magtsyge kardinal og beskytte kongen. Dronningens ære trues af en forelsket hertug af Buckingham, men d’Artagnan, musketererne og deres venner får, med list og sværdslag, sat tingene på plads.

de 3 musketerer

Detaljer

Genre Action, Familie , Animation
Originaltitel de 3 musketerer
Instruktør Janis Cimermanis
Udgivelsesår 2006
Tags Musketeer, historiske fiktion(historical fiction), marionet film(puppet film)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film