The Other Man

Er en Kriminal, Thriller, Drama film instrueret af Richard Eyre med skuespillerne Liam Neeson, Paterson Joseph, Laura Linney, Antonio Banderas fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Den småkedelige webdesigner Peter opdager ved et tilfælde, at hustruen Lisa har en affære med den lidenskabelige og charmerende spanier Ralph . I stedet for at konfrontere elskeren, opsøger Peter ham i Milano og indleder et venskab med ham. Over et spil skak - der bliver symbolet på kampen mellem ægtemand og elsker - stiller Peter intime spørgsmål til Ralph om hans forhold til Lisa. De saftige afsløringer viser sig hurtigt både at såre og pirre den svigtede ægtemand. Hvad bliver Peters næste træk?

The Other Man

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller, Drama
Originaltitel The Other Man
Instruktør Richard Eyre
Udgivelsesår 2008
Tags forræderi(betrayal), kvinde mellem to mænd(woman between two men)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film