Fireflies In The Garden

Er en Drama film instrueret af Dennis Lee med skuespillerne Chase Ellison, Julia Roberts, Willem Dafoe, Hayden Panettiere fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

De ting, der adskiller os, skal igen bringe os sammen. På overfladen er familien Taylor billedet på en lykkelig og succesfuld amerikansk familie. Men bag det polerede ydre gemmer sig en historie af mørke hemmeligheder, og en tragisk bilulykke får snart fortiden til vise sit væmmelige ansigt... Glæd dig til en stjernespækket filmperle med hjertet på det helt rette sted. 'Fireflies in the Garden' er debutfilmen fra instruktøren Dennis Lee, der vandt filmskole-Oscar'en for kortfilmen 'Jesus Henry Christ'. Måske er det derfor, at stjerner som Julia Roberts, Willem Dafoe og Emily Watson uden tøven har stillet op til det stærke drama.

Fireflies In The Garden

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel Fireflies in the Garden
Instruktør Dennis Lee
Udgivelsesår 2008
Tags ulønnet Bill(unpaid bill), forruden(windshield), Walking på Tag(walking on roof), rap musik(rap music)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film