harder they come, the

Er en Action, Musik, Krimi film instrueret af Perry Henzell med skuespillerne Carl Bradshaw, Jimmy Cliff, Aston 'Bam' Winter, Basil Keane fra 1972

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

En bondedreng og musiker tager til Kingston fuld af drømme. Men snart frarøves han alt, hvad han ejer, og narres til at indspille en plade for falske penge. I desperation vikles han ind i kriminalitet, og ender i en blodig konflikt med politiet, som undertrykker de fattige. Samtidig med at rygtet om slummens Robin Hood spredes, eksploderer pladesalget. Sjældent har en film betydet så meget for et land som The Harder They Come gjorde for Jamaica. Filmen var ikke bare landets allerførste biografproduktion, den medførte også gennembruddet for reggaemusikken over hele verden. Soundtracket rangerede som alle tiders mest solgte reggaeplade i mange år – ikke engang Bob Marley evnede at slå rekorden i sin levetid.

harder they come, the

Detaljer

Genre Action, Musik, Krimi, Drama
Originaltitel harder they come, the
Instruktør Perry Henzell
Udgivelsesår 1972
Tags marihuana(marijuana), stof(drug), mord(murder), kirke koret(church choir), musik(music), til røg hash(to smoke hash), midnat film(midnight movie), Disc jockey, optagelse kontrakt(recording contract), Jamaica, Reggae, post producent(record producer), post etiket(record label), sogn(parish), film og biograf(film and cinema)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film