Skytten

Er en Thriller, Drama film instrueret af Franz Ernst med skuespillerne Mikkel Vadsholt, Alexander Ryhl, Per Pallesen, Asta Norby Danielsson fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Den nye danske regering har, stik imod sine valgløfter, annonceret olieboringer i Grønland, men da journalisten Mia Moesgaard forudsiger en voldsom offentlig reaktion på det miljømæssige forræderi, tager en enlig mand sagen i sin egen hånd. Den begavede og bestemte snigskytte holder København i et panisk jerngreb og demokratiets værste mareridt er en realitet.

Skytten

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel Skytten
Instruktør Franz Ernst, Tom Hedegaard, Annette K. Olesen
Udgivelsesår 2013
Tags kvinde direktør(woman director), journalistik(journalism), politik(politics), spænding(suspense), genindspilning(remake), Sniper, thriller
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film