transporter - refueled

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Camille Delamarre med skuespillerne Ray Stevenson, Lenn Kudrjawizki, Tatjana Pajkovic, Yuri Kolokolnikov fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Den hæsblæsende actionfilm igen sat i den kriminelle underverden i Frankrig, hvor Frank Martin (Skrein) er kendt som The Transporter, fordi han er den bedste driver og lejesoldat penge kan købe. I denne tranche, møder han Anna (Chabanol), og de forsøger at tage ned en gruppe af hensynsløse russiske menneskesmuglere, som også har kidnappet Franks far.

transporter - refueled

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi
Originaltitel transporter - refueled
Instruktør Camille Delamarre
Udgivelsesår 2015
Tags efterfølger(sequel), transporter, spænding(suspense), bil(car), Bank Heist, handling(action)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film