Funny Games U.S

Er en Thriller, Krimi, Drama film instrueret af Michael Haneke med skuespillerne Boyd Gaines, Linda Moran, Naomi Watts, Brady Corbet fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

To psykotiske unge mænd tager en mor, far og deres søn gidsel i deres sommerhus, og tvinger dem til at lege sadistiske "lege" med hinanden. Filmen er en scene-for-scene amerikansk genindspilning af Michael Hanekes meget omtalte og roste østrigske film fra 1997.

Funny Games U.S

Detaljer

Genre Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Funny Games
Instruktør Michael Haneke
Udgivelsesår 2007
Tags familie(family), hund(dog), Brother Brother forholdet(brother brother relationship), psykopat(psychopath), mord(murder), spænding(suspense), nabo(neighbor), tortur(torture), ferie(vacation), båd(boat), Brødrene(brothers)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film