Cement i armen

Er en Action, Komedie, Eventyr film instrueret af Enzo Barboni med skuespillerne Buffy Dee, Terence Hill, Susan Teesdale, Woody Woodbury fra 1983

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Doug og Rosco forveksles med et par CIA-agenter og sendes afsted på en mission, hvor farer lurer ved hvert eneste gadehjørne. Deres opgave er at stoppe en forbryder, der planlægger at stjæle USAs nyudviklede rumfærge. Snart prøver snigskytter at myrde dem, og de bliver rodet ind i en lang række slåskampe og vilde biljagter. Denne hårdtslående komedie er komikerparret Terence Hill og Bud Spencers 17. film sammen. Blandt de tidligere film er bl.a. "De kalder mig Trinity" og "Pas på, politiet kommer!".

Cement i armen

Detaljer

Genre Action, Komedie, Eventyr
Originaltitel Go For It (Nati con la camicia)
Instruktør Enzo Barboni
Udgivelsesår 1983
Tags fængsel(prison), CIA, nævekamp(fistfight), kriminelle(criminal), fejl i person(mistake in person)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film