let's make love

Er en Romantik, Musical, Komedie film instrueret af George Cukor med skuespillerne David Burns, Yves Montand, Marilyn Monroe, Dennis King Jr. fra 1960

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Amanda er en skuespiller, der med sin teatertrup skal til at sætte et stykke op, hvor de gør grin med en af tidens forretningsmænd, franskmanden Jean-Mark Clement. Ikke fordi han er en dygtig forretningsmand, men fordi han er berygtet for sine kvindebekendtskaber. Clements presseagent sender dog Clement afsted til teatret for at sætte en stopper for den dårlige presse, men teatertruppen bliver ikke beæret over et besøg fra den store mand - de tror i stedet, at han er en simpel skuespiller, der er til optagelsesprøve på rollen som Clement, og den arrogante og tørre forretningsmand ender på mystisk vis med at få rollen - for han ligner jo Clement.

let's make love

Detaljer

Genre Romantik, Musical, Komedie
Originaltitel let's make love
Instruktør George Cukor
Udgivelsesår 1960
Tags musikalske(musical)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film