I Am Legend

Er en Science fiction, Action, Thriller film instrueret af Francis Lawrence med skuespillerne Samuel Glen, Willow Smith, Dash Mihok, Alice Braga fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
89 kr. for Altid
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
89 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Da en virus gør den menneskelige race til en flok blodtørstige mutanter, er videnskabsmanden Robert Neville civilisationens eneste håb.

I Am Legend

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Thriller, Drama
Originaltitel I Am Legend
Instruktør Francis Lawrence
Udgivelsesår 2007
Tags Dystopia, sagen af liv og død(matter of life and death), virus, besparelse den verden(saving the world), efter apocalypse(post-apocalypse), tabt civilisation(lost civilisation), alene(alone), hjælpeløshed(helplessness), pandemi(pandemic), post-apokalyptiske(post-apocalyptic)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film