kilo two bravo

Er en Krig, Thriller, Drama film instrueret af Paul Katis med skuespillerne Mark Stanley, Ali Cook, Scott Kyle, Malachi Kirby fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Baseret på en sand historie. I September 2006 forlader tre britiske soldater deres lejr for at gennemsøge et område i nærheden af Kajaki dæmningen i det sydlige Afghanistan. Der er nærmest tale om en rutinemission, hvis det giver mening at bruge det udtryk om noget som helst, der foregår midt i en krigszone. På vej igennem en udtørret flod træder en af soldaterne pludselig på en landmine, der eksploderer og flår hans ben af. Da hans kamerater forsøger at komme ham til hjælp går det op for dem, at HELE området de befinder sig i er dækket af landminer! Den mindste bevægelse kan være katastrofal! Hvad nu?!

kilo two bravo

Detaljer

Genre Krig, Thriller, Drama, Eventyr
Originaltitel kilo two bravo
Instruktør Paul Katis
Udgivelsesår 2014
Tags britiske hær(british army), tapperhed(bravery), biografi(biography), krig i Afghanistan(war in afghanistan), robåd(rowboat), baseret på True historie(based on true story), soldat(soldier), Afghanistan, morfin(morphine), britiske(british), granat(grenade), AK 47, Dam, minefelt(minefield), kajaki Afghanistan
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film