Høj Pistolføring 33 1/3

Er en Action, Komedie, Krimi film instrueret af Peter Segal med skuespillerne James Earl Jones, Nigel Gibbs, George Kennedy, Ellen Greene fra 1994

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

Oscar-festen. Hvem vinder? Hvem taber? Og vil nogen venligst smide den kvajpande ned fra scenen? Hov, vent! Det er ingen almindelig kvajpande. det er politimanden Frank Drebin som kommer uindbudt til festen for at standse en terroristplan der kunne betyde slutningen for ham selv - eller er et enkelt rullegardin nok? I en hylende morsom trefterfølger og et avanceret fremskridt inden for nummerering af efterfølgere, ser du her de filmskabere, du elsker, de stjerne du beundrer samt andre, som oplever høj pistolføring for første gang: Fred Ward, Anna Nicole Smith og andre, som du hellere end gerne rejser dig for i en overfyldt bus. Morskaben begynder da... hov, vi vil da ikke afsløre filmens gags. Nej, du er nødt til at betale for dem. Du vil glæde dig over det!

Høj Pistolføring 33 1/3

Detaljer

Genre Action, Komedie, Krimi
Originaltitel Naked Gun 33 1/3: The Final Insult (HD)
Instruktør Peter Segal
Udgivelsesår 1994
Tags Undercover, spoof, staten fængsel(state prison)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film