Catwoman

Er en Action, Krimi film instrueret af Pitof med skuespillerne Michael P. Northey, Alex Borstein, Janet Varney, Ona Grauer fra 2004

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
89 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
89 kr Altid Se nu

Plot

Patience er bare en lille, forsagt mus, der lever som en omvandrende undskyldning for sig selv. Men takket være en medicin på forsøgsstadiet forvandler Patience sig en dag til den kradsbørstige Catwoman. I stramt lædertøj gør hun nu natten usikker for kriminelle og andre dumme svin. Politimand Tom beslutter at fange selvtægtskvinden og forelsker sig i Patience.

Catwoman

Detaljer

Genre Action, Krimi
Originaltitel Catwoman
Instruktør Pitof
Udgivelsesår 2004
Tags Køn(sex), kvinde Hovedpersonen(female protagonist), DC tegneserier(dc comics), onde Corporation(evil corporation), superheroine, hvid russisk(white russian), Catwoman, Office arbejdstager(office worker), maskeret superhelte(masked superhero)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film