Prozac Nation

Er en Drama film instrueret af Erik Skjoldbjærg med skuespillerne Jason Biggs, Jonathan Rhys Meyers, Anne Heche, Christina Ricci fra 2001

Sammenlign priser

Streames ikke på nuværende tidspunkt.

Plot

Elizabeth Wurtzel er en hamrende begavet studerende, der er godt på vej til Harvard for at komme sin drøm et skridt nærmere. Hun vil være forfatter, og det hele ser ud til at flaske sig for Elizabeth. Hun har imidlertid et problematisk forhold til sin mor, men det kan hun lægge bag sig, da hun starter på Harvard. Her bliver hun hurtigt gode venner med sin værelseskammerat Ruby, men inden længe har situationen udviklet sig til at ligne den problemfyldte situation, hun i grunden havde forladt. Hun går nu til en psykolog, men det hjælper ikke rigtig noget. Elizabeth opdager nu en udvej, lykkepillen Prozac - 90'ernes vidunderpille. Men inden længe begynder Elizabeth at spekulere på, om lykkepillerne styrer hendes liv.

Prozac Nation

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel Prozac Nation
Instruktør Erik Skjoldbjærg
Udgivelsesår 2001
Tags Forfatter(writer), mental sygdom(mental illness), depression, Harvard Universitet(harvard university), terapi(therapy), rullende sten(rolling stone), nedbrydning af livsstil(degradation of lifestyle), Lou Reed, kæmpe regninger(huge bills), unge voksen(young adult)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film