LEGO - Eventyret om Clutch Powers

Er en Action, Animation film instrueret af Howard E. Baker med skuespillerne Roger Rose, Yvonne Strahovski, Richard Doyle, Alex Désert fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
99 kr Altid Se nu

Plot

Tag med Cluth og hans team af LEGO-eksperter på deres eventyr, som bringer dem fra LEGO City over Space Polices fængselsplanet til middelalderkongeriget Ashlar, hvor de skal hjælpe tronfølgeren med at opbygge mod, til at erobre sit rige tilbage fra den onde troldmand Mallock the Malign. Deres byggeevner bliver sat på den ultimative prøve i kampen mod Mallocks skelethær.

LEGO - Eventyret om Clutch Powers

Detaljer

Genre Action, Animation
Originaltitel LEGO: The Adventures of Clutch Powers
Instruktør Howard E. Baker
Udgivelsesår 2009
Tags baseret på legetøj(based on toy), LEGO
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere