The Good, The Bad And The Dead

Er en Action, Western, Thriller film instrueret af Timothy Woodward Jr. med skuespillerne Dolph Lundgren, Angell Conwell, Natassia Malthe, John Laughlin fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Brian Barnes vågner hårdt såret op midt ude i ørkenen. Han har ingen erindring om, hvad der er sket, men er omgivet af otte lig, tre millioner Dollars i kontanter og en bil stoppet med kokain. Snart er han på flugt fra den brutale narkobaron Mateo Perez, der desperat vil have sine penge igen, inden narkopolitiet med Agent Rooker i spidsen, slår kløerne i dem. Da den korrupte sherif Olson melder sig på banen i jagten på de mange penge, brænder jorden for alvor under Barnes.

The Good, The Bad And The Dead

Detaljer

Genre Action, Western, Thriller
Originaltitel 4Got10
Instruktør Timothy Woodward Jr.
Udgivelsesår 2015
Tags beskidt COP(dirty cop), hukommelsestab(amnesia), kokain(cocaine), millioner i kontant(million in cash)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film