Fanget af fortiden

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Brian De Palma med skuespillerne Viggo Mortensen, Richard Council, Mel Gorham, Julieta Ortega fra 1993

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Intenst amerikansk actiondrama om den kriminelle Carlito, der efter fem års fængsel bliver sat fri. Han er fast besluttet på at ændre sit liv og leve på den rigtige side af loven, men da han vender tilbage i New York, erfarer han, at hans advokat har skumle planer, og at ens fortid er svær at ryste af sig.

Fanget af fortiden

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Carlito's Way
Instruktør Brian De Palma
Udgivelsesår 1993
Tags Kærlighed(love), stof(drug), 1970s, fængsel(prison), vold(violence), udgivelse fra fængsel(release from prison), disco, Puerto Rico(puerto rican), kriminelle fortiden(criminal past), nat Club(night club)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film