Unbroken

Er en Drama film instrueret af Angelina Jolie med skuespillerne Yutaka Izumihara, Toby Fuller, Darren Wyer, Graeme Ford fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
29 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
29 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Den Oscar-vindende skuespiller og instruktør Angelina Jolie har instrueret og produceret “Unbroken”, et episk drama, som fortæller den utrolige, men sande historie om krigshelten og olympiske langdistanceløber Louis “Louie” Zamperini (Jack O’Connell) som under 2. Verdenskrig overlevede 47 dage i en redningsbåd efter, at hans fly var blevet skudt ned kun for at blive taget til fange af den japanske flåde og sendt i krigsfangelejr.

Unbroken

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel Unbroken
Instruktør Angelina Jolie
Udgivelsesår 2014
Tags kvinde direktør(woman director), Sport, biografi(biography), krig(war), fangen af krig(prisoner of war), atlet(athlete), Olympiske atlet(olympic athlete)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film